Reklama

Reklama

Teorie velkého třesku - Série 2 (2008) (série)


Hypotéza dárkových předmětů do koupele (S02E11)

(epizoda)
  • USA The Bath Item Gift Hypothesis

Obsahy(1)

Blíží se Vánoce, které Sheldon z principu neslaví. Je úplně šokovaný, když se dozví, že má pro něj Penny připravený dárek. Vymýšlí, co by jí dal, aby dodržel obecně platná pravidla, která jsou s nákupy a předáváním dárků spojena... (TV Prima)

Recenze (16)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původně jsem chtěl jedenácté epizodě jednu hvězdičku ubrat za naprosto nevysvětlitelné zmizení Dr. Stephanie, ale neměl jsem šanci. Díl byl nabušený hláškami a vzájemné předávání dárků bylo přímo dokonalé. "Na co všichni zíráte? Ještě jste neviděli pokrytce?" "Zlato, zlato, teď mluví Dave." "Já vlastním DNA Leonarda Nimoye?!" ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Your argument is lacking in all scientific merit. Now, it is well established Superman cleans his by flying into Earth's yellow sun, which incinerates any contaminant matter and leaves the invulnerable kryptonian fabric unharmed and daisy-fresh." ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Když Sheldon (Jim Parsons) během rozdávání dárků obejme Penny (Kaley Cuoco), tak Leonard (Johnny Galecki) pronese: "Zázrak Saturnálií!". Saturnálie byly významné svátky Starověkého Říma, kde si lidé rozdávali dárky a také se odvraceli od společenských norem, což udělal i Sheldon, jelikož běžně lidi neobjímá. (GreatestFan)
  • Leonard Nimoy napsal Sheldonovi (Jim Parsons) na ubrousek větu: „Žij dlouho a blaze.“ Jde o "vulkánský" pozdrav ze seriálu Star Trek (od r. 1966), v němž Nimoy ztvárnil roli Spocka. Nimoy ubrousek skutečně podepsal. (SONY_)

Reklama

Reklama