Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přátelé cestují na konferenci a ve vlaku potkají hvězdu seriálu Terminátor: Příběh Sáry Connorové. Všichni se začnou předhánět, kdo ji sbalí dřív. Až na Sheldona... (TV Prima)

Recenze (14)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sheldonova posedlost vlaky stojí za jedenáctihodinovou cestou na konferenci do San Franciska. Rajesh s Howardem si naštěstí dokáží zkrátit cestu lovem na Terminátora, zatímco se Sheldon, Leonard a Penny zabývají řešením hlavolamů. Stále se u seriálu skvěle bavím, takže opět hodnotím nenápaditými pěti hvězdičkami. "Podívej, teď už je nudný v mezinárodním měřítku!" "Při vší úctě, Dr. Coopere, jste na cracku?" ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zapomněl sis flashdisk, zapomněl sis flashdisk, zapomněl sis flashdisk, zapomněl sis flashdisk, zapomněl sis flashdisk, zapomněl sis flashdisk, zapomněl sis flashdisk, zapomněl sis flashdisk, zapomněl sis flashdisk, zapomněl sis flashdisk.... ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Of course, if SkyNet actually did exist in the future, a perfect way to infiltrate and destroy mankind would be to send Terminators back posing as actors who have played Terminators in popular films and television series, lulling us into a false sense of security, i.e., that's Summer Glau from The Sarah Connor Chronicles. No, Summer, don't kill me! I'm pro-robot! Ahh!" ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sitcom se vším všudy!! :)) Děsná sranda, jenom tady to asi končí.. :) Sheldon byl v tomhle díle poměrně otravný a tři kluci s holkou z Terminátora... chudák holka teda..! :/ :) ()

Reklama

Reklama