Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Penny si padne do oka s majitelem obchodu s komiksy. Leonard se rozhodne napravit si pochroumané sebevědomí a vyráží do baru na lov... (TV Prima)

Recenze (9)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvacátá epizoda byla dějově lehce slabší, ale Pennyin příchod do obchodu s komiksy byl naprosto skvělý. Na druhou stranu mě příliš nebral lov beze zbraní s Howardem Wolowitzem, který alespoň v závěru vylepšil Rajesh. "Všichni na mě zírají!" "Žádný strach, bojí se tě víc, než ty jich." "Mrkni dvakrát, jestli jsi tady proti své vůli." ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je čtvrtek může se stát cokoliv... Penny zavítá do obchodu s komiksy: Proč na mě tak zírají...? - - - neboj se jich, bojí se tě víc než ty jich... - - - to bych neřekla :))) Howarde Vem mě do baru za holkama - - - jen co si sundám prádlo - - - proč...?! - - - kdyby náhodou nechci mít na sobě spodní prádlo s Aqvamenem... ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O, jak úspěšný prodavač komiksů... :) A Penny po něm jede? Trošičku proti charakteru, ale oukej...u kluků pak zajímavé pokusy s děvčaty, ale vesměs vyšli jako parta zoufalců pokračující skrze další díly... Nicméně zachraňuje to Sheldonovský řád... :) ()

Reklama

Reklama