Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(23)

Obsahy(1)

Ve třetí sezóně dojde ke srážce světů! Milostný románek s Penny otevřel Leonardovi velký, širý, báječný svět romantiky. Sheldon má ale rád svět takový, jaký je, děkuji za optání. Což vede k bláznivému komickému trojúhelníku, v němž intelektuálský trouba Sheldon a praktická a zemitá Penny neodolatelně soupeří o roli přepony. Ve 23 epizodách třetí sezóny vystupují také Raj, Howard, tetování, fotbal, trapná rande, pobyt ve vězení, Stan Lee, prsten z Pána prstenů a celá ta legrace seriálu, který se může už jen zlepšovat. Teorie velkého třesku "se změnila z chytré komedie o intelektuálech a jejich sexy sousedce v návykovou kolektivní záležitost, která může být odpovědí tohoto desetiletí na Přátele” (Lynette Rice, Entertainment Weekly). (Magic Box)

(více)

Recenze (18)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série? Páni, Penny si uvědomila, že miluje Leonarda! Šok! Nezapomenutelná byla gothická epizoda a samozřejmě Sheldonova matka v podání geniální Laurie Metcalf. A v neposlední řadě jsme se chtě nechtě museli zamilovat do zlatých lokýnků na hlavince Melissy Rauch. Kam se jen poděla Katee Sackhoff nebo Danica McKellar? Pamatujete na Wila Wheatona, Stana Lee a doktorku štětku Judy Greer? ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I po shlédnutí třetí sezóny musím konstatovat, že je zatím seriál téměř bez chyby, baví mě velice velmi a zásobuje mě neustálým přívalem kvalitních hlášek. Tvůrci se stále drží osvědčeného modelu, který stále bezvadně funguje, i když je jasně patrné, že Penny prochází postupným zajímavým vývojem- cituje Star Wars a vadí jí hloupí muži. To nebývalo! Každopádně platí, že i třetí řada byla skvělá a já jsem si ji užil. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série už byla trochu slabší, než předchozí dvě. Celá se věnovala hlavně vztahům, navíc její závěr připravil půdu pro další vztahové peripetie. Objevuje se větším i Rajova divnost, to do budoucna taky nedopadlo dobře. Hlášky nadále ale zůstali dobré a to je dobrá zpráva. Celkově vzato jsem se dobře bavil, a to na slušné úrovni. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia sezóna Veľkého tresku vôbec v ničom nepoľavuje. Práve naopak, servíruje nám jeden vydarený gag za druhým. Každá z 23 častí je skvelá a mimoriadne zábavná záležitosť. A tá najlepšia hláška sa ukrýva v poslednej vete poslednej časti: Good God what have we done?! 100 %!! ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jojojoj, sklamanie. Čo už mám očakávať od seriálu, ktorý sa furt točí okolo toho istého a neprináša nové vtipy takže nič nové. Sheldon je stále arogantný debil, Penny stále miluje Leonarda, Howard je stále úchyl, Ráž stále nehovorí s dievčatami a stále miluje Howarda. Jednoducho prvá séria v kocke. Už ani popravde neviem čo mám písať pretože je to strašne opakujúce. A ani reálne neviem čo na tom ľudí tak baví keď celý seriál je zatiaľ založený na princípe začarovaného kruhu. Za mňa už nuda. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí teorie a stále dokonalý v každém okamžiku. Mohl bych se opakovat, ale platí prakticky to, co píšu k dvojce. Všichni se naučili, v čem spočívají jejich zbraně a používají je v jednom kuse! ()

Jason13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád TOP kvalita.. Spoustu nezapomenutelných scén (za všechny Sheldon v balóncích), prohloubení vztahů, hostování skvělých osobností (Wil Wheaton, Stan Lee...) a dvě nové důležité postavy!! ()

Bestfan112 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je ještě víc super než první dvě série. Sheldon je ještě a ještě víc bláznivější, ale neříkám, že není blbeček. Leonardovi závidim, že se poprvé vyspal s Penny. Howard už má konečně dívku Bernadette, která je nějaká ta bioložka. U Raje asi nic nového, ale dělá až takové blbosti až to vedlo k jedné z nejlepších událostí Sheldona, a Amy Farrah Fowlerová je ta jeho holka, která je taky bioložka, konkrétně Neurobioložka. Nejlepší epizody: zesílené vzpomínky Deficit lepících kachen, experiment gorila, Einsteinova aproximace, kauza excelsior    Lunární excitace... Shrnutí: Skvěle fantastická třetí série. Série: 10/10 ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Některé díly kultovní (Bazzinga!!), některé díly průměrné, plné akorát hádek Penny s Leonardem. Během série kvete vztah Howarda s Bernadette a s posledním dílem se začne rýsovat vztah další.. :) ()

HaDan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když jsem to nečekal, tak tohle překonalo aj 2. serii.. Nevím co na to říct... Prostě tohle je boží.. Každa epizoda má něco do sebe, Penny začne milovat Leonarda, Sheldon a jeho expedice atd. tomuhle proste musím dát jeno hodnocení, který sem si šetřil na něco božího jako je tohle! takže božích 100%!!! ()

Reklama

Reklama