Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Penny si uvědomí, že je jediná, kdo nerozumí fyzice, a tudíž nikdy nepochopí Leonardovu práci. Poprosí proto Sheldona, aby ji do tohoto tajuplného světa trochu zasvětil. Ten úkol pojme jako malý experiment... (TV Prima)

Recenze (9)

Pat.Ko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sheldon: Prečo ťa Leonard nemôže učiť? Penny: Pretože ho chcem prekvapiť. Sheldon: Nemôžeš ho prekvapiť nejako inak? Som si istý, že by bol príjemne prekvapený, keby si si upratala byt. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Luxusní epizoda, v níž se Howard až příliš vychloubá svou novou přítelkyní a odhaluje dosud netušený rys své složité povahy. Nejbizarnější záležitostí desátého dílu byl ale moment, kdy Penny požádala Sheldona, aby ji "trochu naučil fyziku", od té chvíle jsem se nezřízeně bavil a Pennyina závěrečná řeč byla třešničkou na dortu. "Možná pro tebe po tom všem svitla naděje." "Máma měla pravdu, peklo existuje." ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Sheldon (Jim Parsons) se zmíní o znakující gorile, která se naučila 2 000 slov. Naráží tím na gorilu Koko, která se naučila více než tisíc znaků americké znakové řeči a rozuměla dvěma tisícům mluvených slov v angličtině. (Duoscop)

Reklama

Reklama