Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sheldonovi a Leonardovi vykradou byt. S pomocí přátel se pokoušejí instalovat důmyslný bezpečnostní systém, který by pro příště něčemu podobnému zabránil... (TV Prima)

Recenze (9)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo zajímavé sledovat, jak se v případě ohrožení v Sheldonovi probouzí stádní instinkt. Mimochodem, být okraden podobným způsobem musí být příšerné, protože mám své konzole a hry převelice rád. Hned tak se mě něco nedotkne, ale tohle by bolelo velice velmi. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Please, Penny, as you know, I'm not comfortable with prolonged good-byes and maudlin displays of emotion, so I prepared a short video. - - Greetings. As you know, I'm not comfortable with prolonged good-byes and maudlin displays of emotion, so I prepared this short video. The four of you are three of my closest friends and one treasured acquaintance. Though I cannot state categorically that my life will be diminished by not having you in it, I am comfortable if you choose to believe that. Since you intend to remain in this lawless metropolitan area, statistics suggest that you will succumb to tragic and gruesome ends before we meet again. Live long and prosper." ()

phamphi 

všechny recenze uživatele

Sheldon begins to keep a journal, in which he continues to make reference to the "crime-ridden streets" of Pasadena: Sheldon's Journal, security system in place however sleep continues to allude me. But I have seen the under belly of Pasadena. This so called city of roses and it haunts me. Uhh! The injustice, I lie here awake tormented while out there evil lurks. Probably playing Donkey Kong on my classic Nintendo. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem si říkal, že jsem hrdiny nikdy moc neviděl používat klíče a tady se to vymstilo. :) Sice Sheldon projde záchvatem paniky v tomto díle, ale oni se pak nezamykají ani nadále.. :D :/ ()

Reklama

Reklama