Reklama

Reklama

Epizody(24)

Obsahy(1)

„Po čtyřech sériích vás pořád dokáže položit. Každý díl, každý týden,“ říká Robert Bianco z USA Today o diváckém hitu Teorie velkého třesku. Podrobte jeho verdikt empirické analýze a zhlédněte všech 24 dílů 4. série. V této sérii začne romantický vesmír Velkého třesku expandovat. Leonard se po rozchodu s Penny zakouká do Rajovy sestry Priyy. Sheldon si najde přítelkyni – Amy, svéráznou neurobioložku, která se prohlásí Pennyinou nejlepší kamarádkou na celý život. Mezi Howardem a Bernadette to jiskří čím dál víc, zatímco Raj o ní fantazíruje v bollywoodském stylu. Sledujte součin všech sil přitažlivosti v tomto geniálním, cenami ověnčeném, seriálu. (Magic Box)

(více)

Recenze (20)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. série? Well, hello Mayim Bialik. Blossom jsem sice nikdy nesledovala, ale Amy Farrah Fowler nám nakonec polidštila Sheldona a byl to běh skutečně na dlouhou trať. Good job. Podobný kousek se nicméně nepodařil Rajově sestře v podání Aarti Mann s Leonardem, ale památným se stal running joke na téma převlékání se za členy Justice League. Při pohledu na trojici John Ross Bowie (Kvipke), Brian Smith (svaly bez mozku), Kevin Sussman (divný komiksák), jsem docela ráda, že series regularem se stal divný komiksák. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Vlastně fajn série, která hodně strká do kapsy tu třetí díky přidání Mayim Balik, ale pořád to pro mě je lehce nadprůměrný sitcom, kterému něco shází k dokonalosti a už ve čtvrté sérii mu evidentně dochází dech. 80% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I čtvrtá sezóna se tvůrcům podařila, přestože se některé epizody věnovaly hlavně vztahovým problémům a opustily velmi dobře fungující koncept nerdů s jejich komiksy, uniformami a představami. I přes pět hvězdiček vnímám tuto řadu jako zatím nejslabší, ale i tak jsem se většinou skvěle bavil a našly se i díly, které se dokázaly vyšplhat v mém žebříčku na nejvyšší pozice. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá sezóna definitívne zakomponovala do príbeh niekoľko nových postáv, ale na kvalite jej to nijak neuškodilo. Anna Farah-Fowler je skvelá, naopak Bernadette mi občas vadí. Našťastie však veľa priestoru zatiaľ nedostáva. Vtipy a humorné situácie aj naďalej fungujú na 100 %. Naviac, záverečná epizóda možno odkrýva zárodok nového dobrodružstva v rámci tejto čudnej partičky. Nechajme sa prekvapiť... 95 %!! ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá séria bola dobrá. O dosť si polepšila od tretej. Vylepšila vtipy, pridala nové postavy... Dobrá práca. Len prvé časti boli nudné. Ku koncu sa to začalo zlepšovať. Túto sériu stále hodnotím priemerne, pretože pár záverečných dielov ma dosť nepresvedčilo. Ale aspoň som sa nenudil. Tento pocit sa u mňa tvoril najviac v tretej sérii. Ak by si seriál udržal líniu a pridal nové inovácie (vtipy, postavy), tak sa prikloním k lepšiemu hodnoteniu. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím s přehledem nejlepší série seriálu. Připouštím, že seriál trochu upustil od geekovin a více se řeší vztahy, ale ty postavy znám už tak dobře, že mě to jednoduše a prostě baví. Notabene jsou to pořád pitomci, co mají rádi Star Trek a komiksy, jen mají už občas i nějakou tu přítelkyni. ()

CassidyXXX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná sranda prvních třech sérií je tady už bohužel rozmělněná a to zejména kvůli novým postavám. Starej dobrej humor se střídá s trapnostma, ve kterých zpravidla figurují nové ženské charaktery. A poměr je bohužel časově cca půl na půl, škoda. ()

EYO EYO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšia super séria,ktora neskutočne pobavila síce to nie ako ako pri ostatných sérii lebo niektoré vtipy stali za hovno ,preto len 4 * , chápem že toto je tá séria v ktoréj sa objavia priateľky sheldona a howarda, že tu nebude zaostrené iba na sheldona ,leonarda a penny ale aj na nove postavy ktoré mne neprídu veľmi vtipné, ináč všetko ok ,/80% ()

HaDan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na to že mi to přišlo už více romantický, tak Amy všchno zachránila. Je to takvý druhý sheldon. Zase jak jinak, skvěle zpracovaný, skvělý epizody atd. jako vždy. kvalitou bych to srovnal s 1. serií takže si to zasloží takových 90% ()

Reklama

Reklama