Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sheldon zjišťuje, že nebude žít dostatečně dlouho na to, aby se dožil možnosti přenést své vědomí do těla robota, a dosáhnout tak nesmrtelnosti. Odhodlá se tedy k pokusu prodloužit si život. Obohatí svůj jídelníček o košťálovou zeleninu a začne běhat... (TV Prima)

Recenze (9)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci se v druhé epizodě vyhnuli vztahovým tématům, pokud nepočítám Pennyiny večeře "na sekeru", místo toho se plně soustředili na Sheldonovu snahu o nesmrtelnost a znovu mě velice pobavili, ať už šlo o příhodu s apendixem nebo o úvahu, co se dá pořídit za 1400 dolarů. "To, co tady dělám, je, že se snažím určit, kdy umřu." "Na tom výzkumu dělá hodně lidí." / "Málem jsem umřel!" "A já jsem v klidu a bezpečí v posteli. Kdo je teď blázen?" ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi zajímavá hypotéza o nesmrtelnosti a dost možná pravděpodobná, kudy potom lidstvo skutečně půjde. :) S odstupem času navíc můžu říct, že je tenhle díl díky Shelbotovi celkem zapamatovatelný... :) ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sheldon se rozhodne změnit jídelníček aby přežil déle, ale to se ukázalo jako né zrovna dobrý nápad... Jinak ten počítač s monitorem a tričkem byl fakt super ;) ()

Reklama

Reklama