Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Howard se znovu setkává s bývalou přítelkyní, se kterou se kdysi rozešli kvůli jeho kyber-sexuálnímu poměru se sexy trolicí v počítačové hře. Mezitím se Sheldon s Rajem pohádají o nový stůl ve společné kanceláři. Bezvýznamný spor brzy přeroste ve válku... (TV Prima)

Recenze (8)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Howard mě dostal fantastickou přípravou na čtyři minuty vášně, nejvíc mě však bavil tvrdý souboj Texas vs. Indie, oba zúčastnění použili těžké kalibry, ale u mě vyhrál Rajesh, jeho stůl velikosti menšího letiště neměl chybu. Navíc byl zmíněn i World of Warcraft, což je realita, v níž trávím stále více času. "Zmocni se mě, Howarde, mé lůno po tobě touží." / "Nemohla bys být někde jinde?" "Ne, abych slyšela vás dva." ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle už patří ke klasickým epizodám, které si člověk bez mrknutí oka vychutná. Trolice Glisinda, Howardovy představy a válka mezi Rajem a Sheldonem jsou prostě skvělé! ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bernadette se rozjede s Howardem... Protože jí podváděl s virtuální postavou trolice z hry World of Warcraft ... Sheldon se handrkuje Rajeshem o tom, proč si nemůže pořídit stůl do kanceláře... Nakonec tento spor vygraduje v otevřenou válku... Howard se dá zase dohromady s Bernadette.... ()

Reklama

Reklama