Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kluci čekají ve frontě na lístky na rozšířenou verzi Dobyvatelů ztracené archy. Před kinem se objeví i Sheldonův úhlavní nepřítel Wil Wheaton, bývalá dětská hvězda ze Star Treku. Nepříčetný fyzik může jen sledovat, jak z protekce předbíhá... (TV Prima)

Recenze (9)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už dlouho dobu jsem přemýšlel, kde vlastně vznikla dívčí trojka, kde se holky začaly scházet a ono to bylo tady. A Amy podivnost mi přijde jen jako snaha seriál nějak zpestřit, ale zde mě to spíše znechucovala. Je dobře, že se časem trochu srovnala, protože tady to bylo až moc. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmá epizoda se tvůrcům velice povedla, Sheldon vybrousil své připomínky k dokonalosti, Howard jako správný konstruktér nemusel odbíhat na záchod a celá akce kolem promítání byla skvělá. Pozadu nezůstala ani dámská jízda, která byla díky Amy opravdovým zážitkem. "Jsi si jistá, že s námi nechceš jít na ty Dobyvatele?" "Ne, v tom filmu se rozkládají obličeje. Příliš mi to připomíná, jak jsem upustila ampulku s masožravými bakteriemi do laboratoře s makaky." ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"That's the work of noted Hollywood costume designer Deborah Nadoolman. She also designed the iconic red and black jacket in Michael Jackson's "Thriller" video, which I've never watched in its entirety, as I find zombies dancing in choreographed synchronicity implausible. And also, it's really scary." ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Penny (Kaley Cuoco) při dámské jízdě otevře láhev dvakrát za sebou. (SONY_)

Reklama

Reklama