Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sheldon dostane nabídku přednášet na univerzitě. Jeho první hodina však nesklidí u studentů úspěch, což patřičně okomentují na internetu. Sheldonovo uražené ego si to ale nenechá líbit... (TV Prima)

Recenze (10)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát jsem už musel hodnocení o hvězdičku snížit. Přestože jsem se dobře bavil, byla čtrnáctá epizoda přece jen o poznání slabší a Rajovy podivné představy mě příliš nenadchly. Nejlepším momentem tohoto dílu pro mě byla úvodní scéna z vyučování. "Zvedněte ruce ti z vás, kteří jste obeznámeni s konceptem topologických izolantů." "Nezesměšňujte se." ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby se Penny nepovedlo rozbít Sheldona, tak bych tuhle epizodu hodnotil asi ještě níž, než jsem udělal. Bylo to nějaké slabé, hlavně o Rajových pochybných představách. ()

EricNor 

všechny recenze uživatele

Zajimavost. V Malem Sheldonovi se Sheldon prihlasi do dramatickeho krouzku a jeho vedouci je z jeho vykonu nadseny, stejne jako vsichni mali kolegove, takze by Sheldon v dospelosti nemel mit s herectvim problemy. Navic si Sheldon vsechno pamatuje, tak by na hereckou zkusenost zapomenout nemel. ()

Reklama

Reklama