Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bernadette nutí Howarda, aby si vybral mezi ní a svou matkou. A Penny se snaží vypořádat s faktem, že Leonard znovu chodí s Rajovou sestrou... (TV Prima)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestnáctá epizoda se zase věnovala spíše vztahům, ale příliš mě nenadchla, chyběla mi tady pořádná porce nefalšovaného nerdství. Situaci tentokrát zachraňovala Amy Farrah Fowler, pevně doufám, že se mě nikdo nikdy nerozhodne takto odhodlaně podpořit. "Zníš trochu jako opilá opice." / "Penny, byla jsi zklamána Leonardem jako milencem, mohla bys, prosím, říct mé sestře proč?" / "Tak jak se držíš?" "V pohodě." "Co si to nalháváš? Je dech beroucí." / "Cítím čínu." "Ve skutečnosti je to thajské jídlo, horšíš se." ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The Hindu code of Manu is very clear in these matters. If a woman's father is not around, the duty of controlling her base desires falls to the closest male member of her family, in this case, Raj. The code also states that if she disobeys, she will be reborn in the womb of a jackal and tormented by diseases. If true, that seems like an awfully large gamble, given that the prize is Leonard." ()

Reklama

Reklama