The Zarnecki Incursion
Chuck Lorre, Bill PradyRežie:
Peter ChakosScénář:
David Goetsch, Jim Reynolds, Bill PradyKamera:
Steven V. SilverHrají:
Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik, Melissa Rauch, Carol Ann Susi, Aarti Mann, Lanny Joon, Christopher Douglas ReedProducenti:
Steve Holland, Faye Oshima BelyeuStřih:
Peter ChakosZvuk:
Charlie McDanielScénografie:
John Shaffner, Ann Shea (set dekoratér)Kostýmy:
Mary T. QuigleyObsah
Sheldon prožívá opravdu těžké chvíle, protože se mu někdo naboural do účtu online hry a ukradl mu všechny vzácné artefakty, které dlouho sbíral. Kluci se okamžitě rozhodnou vydat za pachatelem...(TV Prima)
- Kluci vyrazí ven, aby pomohli Sheldonovi najít osobu odpovědnou za hacknutí jeho online herního účtu, zatímco nenávist holek k Priye narůstá.(G....)
- Sheldonovi niekto hackol účet na World of Warcraft a vykradol mu ho. Keď zistí, že polícii je to jedno, rozhodne sa pomocou svojich priateľov zlodeja vypátrať.(TV Markíza)
- přehled
Útok hackera Zarneckiho (S04E19) Photo © CBS Television
žádní fanoušci
Loki_Six
"That's from Avatar! World of Warcraft takes place in Azeroth. Goodness gracious, how are you allowed to carry a gun?"(17.8.2019)
lemonova
Scéna v aute s Jazdou Valkýr alias Beyonce je jednou z mojich best of :D :D(8.6.2020)
Necrotongue
Devatenáctá epizoda u mě patří k naprosté špičce, vztahy se sice vyskytují, ale děj kolem nich je vtipný, hlavní částí tohoto dílu je každopádně vykradený účet na World of Warcraft, a to je mi velmi blízké téma. Penny hraje v týmu tradičně roli ranaře, což dává ostatním možnost, aby hráli roli myslitelů. "Ty jsi zavolal policii, protože se ti někdo naboural do účtu na World of Warcraft?" / "Jednou jsem vzala na pláž Howarda, skoro se vznítil jako upír." / "Je to její superschopnost. Tohle a vrtění tukem na ruce." / "Žádná jiná zbraň nezaseje více strachu do srdce protivníka než klingonský bat´leth." / "Tak to mám dobré zprávy. Dnes se konečně nějaká žena dotkne tvého intimního místečka."(14.1.2018)
Cheeter
Dobrý epizoda z doby, kdy ještě tak úplně nešlo o vztahy, byť taky, ale ještě spíš o geekoviny.(28.4.2017)
Frantisek.Fu
100%(3.5.2018)