Reklama

Reklama

Epizody(24)

Obsahy(1)

Geniální mozky z Teorie velkého třesku čeká jízda po Gaussově křivce ve 24 epizodách fenomenálně vtipné páté série oblíbeného seriálu. V “nejlépe hodnoceném sit-comu“ (New York Post) čeká vztah Penny a Leonarda spuštění nového beta testu, Sheldona, Howarda a Raje zase zjištění, že na záhadu jménem ženy jsou všechny grafy a výpočty krátké. Sheldon sepisuje represivní dodatky k „Dohodě spoluchodících“ se svým kamarádem-který-je-náhodou-dívka Amy Farrah Fowlerovou, Raj přemýšlí o dohodnutém sňatku a Howard je připravený odstartovat svou vesmírnou misi i svatbu se svéráznou Bernadette. (Magic Box)

(více)

Recenze (17)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá sezóna mi mnoho zklamání nepřinesla. Když už na nějaké došlo, bylo způsobeno odklonem tvůrců od původního směřování seriálu. Nic proti rozebírání vztahových problémů, ale od toho jsou tu jiné seriály, od The Big Bang Theory očekávám hlavně humor založený na teoretické fyzice (které nerozumím) a na vědcích nepříliš použitelných pro praktický (a hlavně společenský) život. Vztahy se tvůrcům povětšinou podařilo ukočírovat a mnou požadované humory se zde vyskytovaly v nezanedbatelné míře, takže jsem mohl s čistým svědomím pětihvězdičkovat. / Poučení: Odhodlaným inženýrům je Země někdy malá. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5. série? Párovat Raje s Penny nebyl dobrý nápad. Ale Fun with Flags? To beru. Leonard Nimoy potěšil mnoho původních diváků, stejně tak Stephen Hawking. Ale svatba? Bylo to opravdu nutné? Nemohli tuhle linku ponechat takovým seriálům jako Mike and Molly? ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byť se v páté sérii událo mnoho dějového, tak její úroveň je zase o něco nižší, než série předchozí. Navíc se v ní čím dál tím více řeší vztahy, což do tohoto seriálu moc nepatří. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O dosť slabšia ako štvrtá séria. Väčšina epizód je iba mierne nadpriemerná, vyššie vytŕčajú iba tieto štyri: Relativita triviálnych rozhodnutí, Hawgingová excitácia, Rozlučkové fiasko a Akcelerácia štartu. ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Piata séria je za mnou. Sú za mnou všetky tie nekonečné časti. A ja som v úžase. Už som myslel že si seriál zachová tú istú líniu a bude to o trápnych vtipoch. Ale päťka ma prekvapila. Boli tu aj isté nepodarenejšie časti ale dobrých častí bolo v prevahe. Moje pousmiatie z minulej sezóny sa tu premenil na smiech. Áno, nikdy to asi nebude rehot, ako v prvej sérii ale môžem skonštatovať, že táto séria sa mi fakt páčila. Neprináša síce moc  inovatívnych prvkov (nepribudli žiadne nové postavy), naopak mi to neprekáža. Okolnosti príbehu sa vyvíjajú nudne, nezaujímavo. Ale to nemení fakt, že vtipné scény sú vtipné. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O chlup horší jako geniální čtyřka, ale je to dáno jen dokonalostí předchozích sérií. V rámci ostatních seriálů je tohle stále naprostý top, který jde s kvalitou ruku v ruce s mým dokonalým HIMYM. ()

CassidyXXX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel navazuje na slabší čtvrtou sérii a posouvá úpadek ještě dál. Scénky s Bernadette a Annou jsou většinou otravný. Je zde pár momentů, které připomenou první série, ale celkově je to nablblá trapárna. ()

HaDan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fun with Flags je skvělý nápad, celá série se fakt povedla, Penny zase spolu s Leonardem.. prostě dost skvělých věcí se tu přihodilo co zmenili vsechno co se odehrava v dalsich dilech. zase moc povedené a dávám takových 92% ()

Reklama

Reklama