Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Za Sheldonem přijede na několik dnů matka. O náplni pobytu mají ale dosti odlišné představy. Paní Cooperová by si ráda užívala krás města, Sheldon by uvítal, kdyby mu vyvářela oblíbená jídla... (TV Prima)

Recenze (8)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paní Cooper je dokonalou představitelkou všeho, co stát osamělé hvězdy nabízí. Každá epizoda, v níž se objeví, má u mě automaticky nakročeno k páté hvězdičce. Šestý díl byl plný narážek na náboženství a politickou korektnost, takže bylo prakticky nemožné, abych se nebavil. Sheldonova matka pokryla v jednom širokém záběru všechny aspekty života od náboženství až po promiskuitu a bylo to skvělé. / Poučení: Když už jsme u té promiskuity. Mně na tom početí Mesiáše prostě něco nesedí... ()

Pat.Ko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

-Stavím sa, že tvoja mama je na teba naozaj hrdá.- Nie. -Hovorí, že ak neustúpim, bude držať hladovku.- -Možno by trvalo roky, kým by sa prejavili zdravotné problémy, ale aj tak...- ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Raj Koothrappali: [Looking at a crucifix in a Catholic church] None of our gods have abs like that. Howard Wolowitz: Yup... that's the last Jew who did sit-ups. And look where it got him. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Když si Sheldonova matka (Laurie Metcalf) sedne k Rajeshovi (Kunal Nayyar) a položí si vedle sebe na gauč kabát a kabelku, tak její věci v pozdějších záběrech mění svoji polohu. (Duoscop)
  • V epizodě je zmíněn krátký film Vánoce (1965). (SONY_)
  • Hrnek, který si Sheldon (Jim Parsons) v úvodu epizody položí na stůl, v pozdějších záběrech změní svoji polohu. (Duoscop)

Reklama

Reklama