Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Penny a Leonard jdou poprvé od svého rozchodu sami dva ven, a ani jeden netuší, jak moc se to může zvrtnout... (TV Prima)

Recenze (9)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"It's not a death ray. It's just a little ultrasonic blast to scare him off. Trust me, if I had a death ray, I wouldn't be living here. I'd be in my lair enjoying the money the people of Earth gave me for not using my death ray." ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je fakt zajímavé sledovat, jak se v postavě Dr. Sheldona Coopera přírodní vědy dalece míjejí se skutečnou přírodou. Sheldon je opravdu zvláštní figurkou; od rodilého Texasana bych očekával, že každého problematického živočicha hbitě odživotní a následně připraví s pikantními fazolemi. Kromě Sheldona mě mocně pobavilo i (ne)rande:-) / "Opravdu? Hláskuj astma!" / Poučení: Vždy je dobré, dozvědět se něco nového o hydroelektrárnách. ()

Reklama

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Když jde Sheldon (Jim Parsons) zastrašit sojku, nasadí si na hlavu helmu Boby Fetta, nájemného lovce z filmové série Star Wars (od r. 1977). (G....)
  • Když se Penny (Kaley Cuoco) s Leonardem (Johnny Galecki) vrátí z kina a jdou po schodech domů, tak se Penny v různých záběrech mění účes. (Duoscop)

Reklama

Reklama