Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Leonard a Penny spolu znovu začínají chodit. Aby se vyhnuli hádkám, vymyslí systém hlášení partnerských chyb ve stylu počítačového softwaru... (TV Prima)

Recenze (10)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtrnáctá epizoda byla poněkud netypická. Kromě toho, že jsem se dobře bavil, jsem taky hbitě odhalil chybu, které se nedopustil nikdo jiný než Dr. Sheldon Cooper! Já znám na rozdíl od něj dvě čtvercové vlajky, ve všem ostatním vědění mě ovšem drtí jako osmikilové kladivo lískový oříšek. Testování vztahu mě taky dostalo a Rajovo nové vzplanutí nemělo chybu. / "Yep." / Poučení: Když tě žena vyzve, abys jí sdělil, co ti na jejím chování vadí, ocitáš se ve stejné situaci, jakoby jsi stál uprostřed louky kolem níž jsou v pravidelných vzdálenostech zatlučeny cedule s nápisem "Minen!" Tady záleží na každém pohybu. ()

Reklama

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek Fun with flags, Rajovův vztah se Siri a beta verze vztahu. Jo, tenhle díl by dobře nabitý zábavou, až ně pár míst, které hraničili s normálností seriálu. Škoda jich, jinak bych dala si plné hodnocení. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Here's an interesting fact about flags. The flags of Liechtenstein and Haiti were identical by coincidence; a fact that wasn't discovered until they competed against each other at the 1936 Olympics. And thankfully their embarrassment was overshadowed by the rise of fascism." ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Sheldon Cooper (Jim Parsons) uvádí epizodu svého seriálu „Zábavné vlajky“ větou „you gotta know how to hold 'em, you gotta know how to fold 'em“ ("musíte vědět, jak je držet, musíte vědět, jak je složit"), což jsou slova z písně „The Gambler“ od Kennyho Rogerse. (Lenniah)
  • Když mají Penny (Kaley Cuoco) a Leonard (Johnny Galecki) rande na střelnici, není možné, aby si Leonard ublížil. Penny sice pistoli natáhne, ale až poté do ní vloží zásobník. A protože je poměrně dobře vidět následná manipulace se zbraní, je nemožné, aby byl v komoře náboj, kterým by se Leonard postřelil. (blackjack220)
  • Když Sheldon (Jim Parsons) uvádí svůj pořad "Zábavné vlajky", můžete za jeho zády vidět kromě americké vlajky také vlajku se žlutým lvem na modrém poli, což je vlajka Sheldonova a Leonardova (Johnny Galecki) bytu, jak jsme se dozvěděli v epizodě Upotřebení schodiště. (Merenre)

Reklama

Reklama