Teorie velkého třesku - Série 6 (2012) (série)
Mark CendrowskiKamera:
Steven V. SilverHrají:
Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch, Mayim Bialik, Pasha D. Lychnikoff, Margo HarshmanObsahy(2)
Sheldon si najme sympatickou asistentku a Amy začíná žárlit. Spolu s Penny se za ním bez ohlášení vypraví do práce. Ukáže se ale, že starosti by si měla dělat spíš Penny. (TV Prima)
Třetí epizoda byla zatím tou nejlepší z šesté sezóny. Tady se fakt nedalo nesmát nahlas a opakovaně. Howardova zahlcená, a tedy kolabující psychika mi brutálně zahýbala s bránicí (chvílemi jsem měl dokonce pocit, že se mi na ní pokouší vytvořit uzel), ale ani značkování území a předem prohraný boj s vlastním limbickým systémem mě v žádném případě nemohly zklamat. / Poučení: Po odchodu návštěvy vždy desinfikuj celý byt. Jen pro případ. ()
"Magnets: What Do They Stick To?" If the answer is "metal," it's not exactly groundbreaking. ()
Sledovat Raje, jak nedokáže mluvit s holkama se prostě neomrzí, zvlášť když si z něj začne utahovat Leonard. ()
"Pro tebe jsem jenom blonďatá opice..." :) já to neřekl... ()
)))ukažte jim v SETI Sheldona a už nebudou mimozemskou civilizaci muset shánět. ()
- V jednej scéne Leonard (Johnny Galecki) navrhne Alex (Margo Harshman), aby si k nim pri obede prisadla. Sheldon (Jim Parsons) však namieta tým, že ak sa z britských seriálov niečo naučil, tak to, že služobníctvo večeria na prízemí so seberovnými. Sheldon tým odkazuje na seriál Panství Downton (od r. 2010). (QooBo)