Teorie velkého třesku - Série 6 (2012) (série)
Mark CendrowskiKamera:
Steven V. SilverHrají:
Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch, Mayim Bialik, John Ross BowieObsahy(2)
Sheldon a Kripke pracují na žádostech o grant na stejnou věc. Univerzita může předložit jen jeden návrh, a tak musejí spolupracovat. Sheldon je nepříčetný a nechce se dělit. Když ale zjistí, o kolik je Kripke napřed, změní názor. (TV Prima)
Skvělý díl, bavil jsem se od začátku do konce. Nabitý hláškami a geekovinami. Navíc Sheldon opravdu perlí. "Vedle postele mám modýlek rakety." ()
Popis sexu Sheldonem nemá chybu...! ()
"Penny, all my life, I have been uncomfortable with the sort of physical contact that comes easily to others-handshaking, hugging, prostate exams." ()
Tvůrci sice vystavěli čtrnáctou epizodu převážně na Sheldonovi, což se již mnohokrát ukázalo být dobrým tahem, ale tentokrát mi to k mému vlastnímu překvapení k pětihvězdičkovému hodnocení nestačilo. Celý díl mě sice bavil, ale přece jen mě nerozesmál takovým způsobem jako předchozí epizody. Což ale neznamená, že jsem si v něm nenašel skvělé momenty. / Poučení: Pokud nevlastníš vhodnou svatební fotografii, nezapomínej vypínat laser. ()
Díky Sheldonovi s Kripkem parádní epizoda, jedna z nejlepších v 6. sérii. Linie 3D tiskárny také nebyla špatná, naopak to dobře vyplňovala. Vlastně jedinou výtkou k dílu je dost přehrávající Penny. ()
- Když se Sheldon (Jim Parsons) zmíní o tom, že mazal Amy (Mayim Bialik) hrudník, odkazuje tím na epizodu Technika vykuchání ryby. (SONY_)
- Howard (Simon Helberg) používá při focení Raje (Kunal Nayyar) pro 3D tiskárnu kameru pro Xbox 360 Kinect. (Agita)