Teorie velkého třesku - Série 6 (2012) (série)
Mark CendrowskiKamera:
Steven V. SilverHrají:
Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch, Mayim Bialik, Kate Micucci, Brian Posehn, Diamond White, Dawson FletcherVOD (1)
Leonard, Sheldon a Howard musejí dostát svému závazku vůči univerzitě a navrhnout, jak motivovat ženy k vědecké kariéře. Penny, Amy a Bernadette mezitím vyrazí do Disneylandu. (TV Prima)
S osmnáctou epizodou jsem to měl složitější; zatímco jsem se chvílemi skvěle bavil, našel jsem v ní, bohužel, i nejedno hluché místo, takže se žádná velká spokojenost nekonala, ale nešlo ani o žádný propadák. Bylo to tak půl na půl, ale přece jen jsem trochu přidal na hodnocení, protože došlo ke zlepšení potom, co jsem viděl v obou předešlých dílech. / "Jak vzruším dvanáctiletou školačku?" / Poučení: Gůgli s rozmyslem. ()
Já chci být Popelkou :))) Jinak ten motivační projev neměl chybu ()
"C'mon, if I was any good at convincing women to do stuff, I wouldn't have spent so much of my twenties in the shower." ()
Místo hraničilo s trapností. Naopak, některé momenty byly k nezaplacení. Docela nevyvážená epizoda. ()
Pěkný pokus zasvětit do vědy ženy... :) Jen trošku shozené chováním těch už dospělých vědkyň... :D :) ()
- Amy (Mayim Bialik) se převlékla za Sněhurku z filmu Sněhurka a sedm trpaslíků (1937), Bernadette (Melissa Rauch) má kostým Popelky z filmu Popelka (1950) a Penny (Kaley Cuoco) šla za Šípkovou Růženku z filmu Šípková Růženka (1959). (SONY_)