Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na univerzitě se po smrti profesora Tuppermana uvolnilo doživotně garantované místo. Ucházet se o něj chystají nejen Sheldon, Leonard a Raj, ale i Kripke... (TV Prima)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco jsem měl k předešlým třem epizodám určité výhrady, dvacátý díl mě potěšil a hlavně pobavil velice velmi. Tvůrcům se zase jednou podařilo upozadit vztahové patálie, takže se mohli plně soustředit na dění na akademické půdě. Dokonale mě dostal na sporu nezainteresovaný Howard, který tak mohl, jako správný lovec beze zbraně, pozorovat souboj surikat. Vydařená záležitost. / Poučení: I mrtvolný zápach může být za určitých okolností vůní životní příležitosti. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Excuse me, the whole tenure system is ridiculous. A guaranteed job for life only encourages the faculty to become complacent. If we really want science to advance, people should have chips implanted in their skulls that explode when they say something stupid." ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byl zajímavý konec, že nakonec do druhého kola postoupili ti, kteří podlézali nejméně... dá-li se to tak říct. Nicméně to ukazuje aspoň jakousi naději v lidskosti těchto řízení... :) ()

Reklama

Reklama