Teorie velkého třesku - Série 6 (2012) (série)
Mark CendrowskiKamera:
Steven V. SilverHrají:
Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch, Mayim Bialik, Kate MicucciObsahy(1)
Sheldona rozčiluje otevřený konec seriálu Alphas. Amy mu chce za využití poznatků svého oboru pomoci se této obsese zbavit. A Rajovi se nelíbí, že o něm Lucy na blogu prohlašuje, že je zženštilý... (TV Prima)
Amy měla promyšlenou metodu léčby.. škoda, že nezabrala... :/ :) A zajímavá část také s Rajovým sebepřijetím. :) ()
Chudák Sheldon či spíše Amy, která si myslela, že ho změní :))) ()
"They can't just cancel a show like Alphas. You know, they have to help the viewers let go. Firefly did a movie to wrap things up. Buffy the Vampire Slayer continued on as a comic book. Heroes gradually lowered the quality season by season till we were grateful it ended." ()
Celkově dobrá epizoda, hlavně Sheldonovo nutkání věci dokončovat. "ó ano..." ()
Tvůrci mě v jedenadvacáté epizodě příliš nepotěšili Rajeshovou dějovou linií, protože jsem z ní měl neodbytný pocit, že už jsem záležitosti v ní probíhající několikrát viděl. To pro tento díl vůbec nebylo dobré, a už jsem si myslel, že zase půjdu do tří hvězdiček, jenže situaci dokonale zachránilo dění kolem Sheldona. To mě bavilo takovým způsobem, že jsem pod pět kousků jít nemohl. / Poučení: Trpíš nějakou obsesí? Nestyď se a rozjeď to naplno! ()
- Raj (Kunal Nayyar) má na sobě hokejový dres Los Angeles Kings. (Duoscop)
- V epizodě jsou zmíněny filmy Policajt ze sámošky (2009), Serenity (2005) a seriály Výjimeční (od r. 2011), Firefly (od r. 2002), Hrdinové (od r. 2006) a Buffy, přemožitelka upírů (od r. 1997). (SONY_)
- Sheldon (Jim Parsons) volá zo svojho iPhonu, no displej mu pri tom nezhasne. (NST13)