Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Během výletu do Las Vegas děvčata napadne přidat se ke klukům a zapojit se do hraní Dračího doupěte. Což ovšem zapříčiní nečekaný obrat ve vztahu Sheldona a Amy... (TV Prima)

Recenze (12)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco Dr. Rajesh Koothrappali je pro mě častým zklamáním, Dračí doupě mě v seriálu ještě nezklamalo. A fungovalo na mě i ve třiadvacáté epizodě, přestože mi průběh hry narušily tři skoro vegasky. Díl měl naštěstí Howarda v roli Pána jeskyně a já jsem z něj byl stejně nadšený jako Sheldon. Přestože se scénáristé pokoušeli házet Howardovi klacky pod nohy, neuspěli. Tohle byla Howardova epizoda. / Poučení: Chceš hrát s přáteli Dračí doupě? Zamkněte se. 5*- ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nedovedu si představit jak musel tenhle díl znít v českém dabingu a raději to nechci ani vědět. Přes slabý děj a některé vyloženě otravné momenty to na čtyři hvězdy vytáhl Howard a jeho imitace (obzvláště Nicolase Cage). ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejhorších dílů prvních šesti sérii. Raj a jeho přítelkyně mě prostě nebaví, ten závěr se Sheldonem a Amy byl příšerný a Penny byla (zase) protivná. Je to velká škoda, protože Howard tady neskutečně válel a jak se v dalším průběhu seriálu ukáže, on je už pomalu jediný (se Sheldonem), kdo dokáže pravidelně bavit. ()

Reklama

Reklama