Reklama

Reklama

VOD (1)

U Wolowitzových se koná večeře na Den díkůvzdání. Samozřejmě se neobejde bez Sheldonových připomínek a stížností. A Penny dostihne její nevyřešená minulost. (TV Prima)

Recenze (12)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, to mě vynes na slunce a načechrej! Deváté epizodě katastrofálně rozběhnuté sedmé sezóny jsem přiklepl plný počet hvězdiček stejně jako předchozímu dílu. Ještě teď jsem z toho trochu mimo, protože celá řada směřovala zřetelně do míst, kam člověku slunce nesvítí. Ovšem Mike Rostenkowski to s Sheldonem rozjeli ve velkém stylu a já jsem se skvěle bavil. / Poučení: Nezotročuj své přátele. ()

bohhous22

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zhruba tady někde končí moje sledování Teorie!!!Díky Leonarde vepřová hlavo Ufňukánku řešíleckej!!!Za ty léta mám k týhle postavě větší averzi než k Tedu Mosbymu s celým Sexem ve městě dohromady...jinak po úctyhodném počtu dílů naprosto perfektní epizoda ()

Thalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebýt opilého Sheldona a Bernadetina otce, tak je to dost otravný díl. Penny je tu opravdu slepice na pěst. Opilá si vezme svého dementního ex, ale je naštvaná a prská na Leonarda, který se jí snaží z té situace pomoc. Prostě sebestředná husa. A on se chová jako ušlápnutý blbec čím dál víc. ()

Reklama

Reklama