Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vztah Sheldona a Amy pokročí na vyšší úroveň, když se rozhodnou, že si společně pořídí domácího mazlíčka – želvu. Následuje ale rychlé ochlazení, jakmile se Amy dozví, že si Sheldon podal přihlášku do mise s cílem kolonizovat Mars... (TV Prima)

Recenze (9)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jo, stále stejný problém. Zatímco část sedmnácté epizody na mě v pohodě fungovala, část mě příliš nebrala. Sice tu zas bylo poněkud převztahováno, ale tentokrát jsem se i celkem bavil, takže je škoda, že to tvůrci ještě trochu nevyšperkovali. Pokud jsem si z tohoto dílu něco odnesl, pak to bylo zjištění, že jsem si oblíbil Emily pro její smysl pro černý až šibeniční humor, který mě fakt baví. / Poučení: Nepodceňuj želvy. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda, ktorá konečne dokáže aj zabaviť. Najlepšie je línia so sliedičom Rajom. "Máš tam niekde vankúše?...Áno...Tak tie radšej nepouži....Použi normálne kladivo." ()

MariLee 

všechny recenze uživatele

"To vypadá hrozně, tohle pozná." - "V pohodě, ještě dva hřebíky." - "Kam je zatlouct?" - "Emily do očí." Skvělé hlášky! 100% ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další kroky Sheldona a Amy vstříc sobě, ale zajímavá byla i studie u Raje a jeho slídění... nakolik je slídění opravdu věc důvěry a nakolik ne? Nevím.. když někoho nechám u sebe v bytě, tak ani nečekám, že by se nepodíval do šuplíků... :/ :) ()

Reklama

Reklama