Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Leonard má pronést slavnostní řeč k zakončovacímu ceremoniálu na své bývalé střední škole. Kvůli povětrnostním podmínkám jsou však všechny lety zrušeny... (TV Prima)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak mě v minulé epizodě nebavilo prakticky nic, tak mě tentokrát bavilo skoro všechno. Ano, po velmi dlouhé době mě rozesmál i Rajesh, protože přišel s dokonalou taktikou na znásobení svých příjmů, u Leonarda jako sexy maturanta jsem téměř slzel a mozkový trust Cooper-Wolowitz byl prostě nejlepší. Kdyby to tvůrci ještě lépe dotáhli, poslal bych jim i pátý kousek. / Poučení: Investuješ do robotů? Až si Skynet uvědomí sebe sama, budeš hořce litovat. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na dron, co Howard rozebral a zase složil, to byla celkem zívačka. Projev přes skype nic moc a Raj a jeho rozmazlenost mě moc netáhly. U Raje je to spíš smutný než vtipný. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"What happened to me? When did I become an old man baffled by modern technology? Next thing you know, I'll be hitching my pants up to my armpits and complaining about the awful music the kids are listening to." ()

Reklama

Reklama