Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Leonard řeší první manželskou krizi, Sheldon mezitím přirovnává rozchod s Amy k rozpadu Československa... (TV Prima)

Recenze (10)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já se nestačím divit, co se to se mnou děje. Druhá epizoda deváté sezóny byla čistě o vztazích a já ji hodnotím čtyřmi kousky. Pravdou je, že jsem se u tohoto dílu opravdu dobře bavil, a nebylo to jen díky Sheldonovi. Z velké části za to může Leonard, protože mě některé jeho reakce na probíhající události fakt dostávaly. / Poučení: Co se stane na moři, zůstane na moři. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na to, že se tahle epizoda motala hlavně kolem čerstvého manželství, tak se dost povedla. Nejočekávanější svatba seriáluba hned krize, která se táhla nějakou dobu? Dobrý tah tvůrců! ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Then the Czech Republic says to Slovakia, "I don't think you understand how being broken up works!" Can you believe that? You'd think that the Czech Republic would try to hold on to what it had, given that it's not as young as it used to be. And I don't see any other countries lining up to invade its southern borders." ()

Reklama

Reklama