Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco se pánové připravují na premiéru nového filmu, Sheldon plánuje speciální událost pro Amy k narozeninám... (TV Prima)

Recenze (12)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedenáctá epizoda deváté řady byla epizodou mnohých vrcholů. Myslel jsem si, že mě Sheldonův vývoj opět naštve, ale kupodivu mě pobavil a nerozčílil. Naopak, propojení jeho dějové linie s děním na premiéře bylo snad až skvělé. Dalším ze zmíněných vrcholů byla přítomnost Wila Wheatona na zmíněné premiéře Star Wars; tu jsem si fakt užil. Už mi ale fakt vadí neustálá recyklace Arthura Jeffriese. A to mě svého času tak bavil. / Poučení: Nikdy nevíš, co život přinese. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná epizoda, hlavně to závěrečné srovnávání. Sem tam byl sice slabší moment, ale bavil jsem se dobře. Akorát dějově se najednou seriál posunul strašně rychle, což mě docela překvapilo. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"All right, this goes against everything I stand for, but desperate times call for desperate measures. Lord This is Sheldon Cooper. You're good friends with my mom. I know I've spent my life denying that you exist... And I will continue to do so!" ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je hodně dlouze očekávaný díl!! :) Nejen, že je zásadní pro vývoj děje, ale také se ani zde neztratila nadsázka a humor a dokonce krásná spojitost s vedlejším dějem na premiéře Star Wars. :) A jak se teď koukám, tak je krásně vymyšlený i název dílu, který spojuje obě roviny. :) ()

Reklama

Reklama