Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po devíti společně strávených letech slaví celá parta Sheldonovy narozeniny za přítomnosti několika neobvyklých hostů - včetně Batmana Adama Westa – ve 200. epizodě. (Magic Box)

Recenze (9)

Hust3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto brilantní! Jo hodně vtípků vyzní naprázdno, ale i tak jsem se hodněkrát zasmál. Nejvíce mě na tomto díle bavila Penny, která prozíravě vyjadřovala lásku Sheldonovi..A to už jí po několik sérií nemám tolik v lásce. btw. super cast ex-batmana Adama Westa a hlavně! Vrátila se Leslie! Ne že bych jí v seriálu viděl extra rád a byla moje oblíbená postava, ale po tolika letech to byl fajnový návrat. Jinak téma dílu, tedy oslava mě velice bavila a všem to moc slušelo, taky bych takovou oslavu bral :D Překvapilo mě také, že se objevila Bevvvy :D ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A bída, která začala třináctou epizodou, dále pokračuje. V předchozím dílu jsem musel přetrpět valentýnskou náladu, ani jsem se nestihl zmátořit a přišla narozeninová oslava. Průběh měla v podstatě podobný; hrálo se na city, humoru se tvůrci vyhýbali jako čert kříži, Christine Baranski jakoby tu ani nebyla a fakt jsem se neměl u čeho bavit. / Poučení: Vždycky se najde někdo, kdo bude chtít slavit tvé narozeniny i proti tvé vůli. ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dá se říct, že skoro všechny postavy v jednom díle. Takže Kripke, Stuart a leonardoma matka přispějí hodně tomuhle dílu. Bylo by fajn, kdyby Kripke sbalil Paní Hofstadterovou by určitě oživilo do budoucna několik dílů. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Maximální hodnocení za výborný herecký výkon Jima Parsonse, analýzu Sheldonova chování, celkovou dojemnost toho, jak přes to, že se Sheldon chová jako osina v zadnici, jej mají rádi, ale 6. hvězdu bych nejraději dal také Hawkingovi za to, že se projektu účastní a dokáže si sám ze sebe přes všechny své problémy dělat legraci. :) Klobouk dolů. :) ()

Reklama

Reklama