Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Všichni se těší, že si společně užijí sledování další epizody oblíbeného seriálu. Ještě předtím se však stihnou mezi sebou dokonale rozhádat. (TV Prima)

Recenze (9)

Hust3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto libovej díl. Smál jsem se snad celou dobu. Nevím, jestli to je u mě ovlivněno náladou, ale tady mi sedlo zkrátka vše. Nejvíc k smíchu je prostě komiksák Stuart, ten když se někde objeví, je to dobrej terč na vtípky. Jak upadl na tom kole nejvíc, a to nejsem obvykle zlomyslnej. A hlavolam s Man-Bat : Batman boží, a znásobený tím, že vím o co jde... ()

BMW12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět výborný díl jako všechny ostatní, jenom se mi nelíbilo, že tam bylo docela dost spoilerů ke Hře o trůny, já ten seriál ještě neviděl, takže je dost blbé, když vím už teď, které postavy tam umřou... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ha! Tak buď jsem už ze sledování deváté série úplně zblbnul, nebo ze sebe tvůrci za pomoci laparoskopie dokázali dostat poslední zbytky invence, ale u jedenadvacáté epizody jsem se ke svému vlastnímu překvapení bavil. Filosofické debaty o komiksech mě dostanou vždycky; otázky ohledně padajících stromů a vajec/ slepic mi rázem přijdou téměř triviální. / Poučení: Máš silnou alergii? Žiješ adrenalinový život. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá epizoda, podařilo se dobře skloubit vztahy a geekoviny. A u těch geekovin buďme rádi pomalu i za ty slabší, protože jich je obecně čím dál tím míň. Takže za mě spokojenost a snad uvidíme ještě několik podobných. ()

Reklama

Reklama