Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když u jednoho stolu usednou čerstvě rozvedení rodiče Leonarda a zbožná matka Sheldona, nastane chaos. Howard zatím začne mít pocit, že by vláda mohla zneužít jejich vynález. (TV Prima)

Recenze (9)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na světě se dějí mnohé podivné věci, mnohé z nich jsou nevysvětlitelné či nepochopitelné a teď se mezi ně zařadilo i mé hodnocení finále deváté sezóny. Když jsem pochopil o čem bude epizoda pojednávat, rezignoval jsem na všechny naděje, pak se ale ukázalo, že nepůjde ani tak o opakování svatby, jako o setkání skupiny lidí s velmi odlišnými názory na život i na sebe navzájem. Byla to sice vztahovka, ale taková, u níž jsem se mohl bavit. / Poučení: Pozor na to, koho zveš na večeři. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

chudák Howard jak stál na kraji silnice a podstupoval test na alkohol :))) "já nejsem paranoidní, vláda mě sleduje ..." :)))) Jinak i ta večeře stála za to vč. rána po té.... ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super 1. díl dvoudílného pokračování konečně pořádné svatby Leonarda a Penny se všemi svými příbuznými. :) Do toho Howardův pocit ze stíhání vládními agenty, na čemž může a nemusí být pravda... :) ()

Reklama

Reklama