Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když pánové přijdou o práci na projektu, každý se s tím vyrovná po svém. Amy zatím dostane neodolatelnou nabídku... (TV Prima)

Recenze (8)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekal jsem, že by tvůrci s blížícím se závěrem desáté sezóny změnili svůj přístup, takže jsem nebyl zklamán a snažil jsem se o to, abych si předposlední epizodu opravdu užil. Rychle se ukázalo, že se tato má snaha nesetká s úspěchem, ale to nevadilo, už jsem si zvykl. Sheldon zase jako jediný trochu zabojoval za tým a mě už čeká jen poslední díl a dvě sezóny a budu mít splněno. / Poučení: Strýček Sam a jemu podobní strýčkové jsou trochu jiní... ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Leonard pointed out to me that I'm not always a loving and supportive boyfriend, so here's some quality luggage. The salesman said it could survive a plane crash, so Perhaps you should fly inside it." ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samozřejmě, že když se pracuje na přísně tajném projektu pro vládu, tak to pak rychle zkonfiskuje než se odhalí, k čemu to bude skutečně složit... :) Klasika známá z SG třeba... :) Navíc to začíná vrcholit návazností na Amyno rozhodnutí a Sheldonův náhlý pocit prázdnoty. :) Scéna, kde sedí v prázdném bytě a hraje na harmoniku byla super!! :) ()

Reklama

Reklama