Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Amy odpovídá na Sheldonovu žádost o ruku a Sheldon se pak musí vyrovnat s drsným faktem. Během večeře se urazí, že na její kolegy udělaly výsledky Aminy práce mnohem větší dojem než všechno, co dělá on. Díky pomoci Stephena Hawkinga si naštěstí uvědomí, že ne vždy bude středem pozornosti. Howard a Bernardette mezitím zažijí šok. Radostná zpráva, kterou se dozvídají, pro ně ve skutečnosti není zas až tak radostná. Navíc zkouší přesvědčit Leonarda a Penny, aby si taky pořídili dítě. (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na úvod jedenácté série to nebylo zlé, objevuje se řada zajímavých zápletek, uvidíme, jak s nimi bude naloženo. A také uvidíme, jak moc tvůrci chtějí témě ždímat, zda tato série bude poslední nebo ne. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jo, já jsem asi nenapravitelný. Zase jsem si dovolil doufat. Naivně jsem si myslel, že by tvůrci mohli v úvodní epizodě jedenácté sezóny navázat na nečekaně povedené finále předchozí řady, ale znovu jsem tvrdě narazil. Ve výsledku to vypadalo tak, že vyházeli všechno to, co mě na závěrečném dílu bavilo, a použili jen ty nudnější záležitosti. A další dítě! Hurááá........... / Poučení: Nebuď sebestředný. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Ve stejný den, kdy byla odvysílána tato epizoda, se začal vysílat také spin-off Teorie velkého třesku s názvem Malý Sheldon (od r. 2017). Seriál sleduje postavu mladého Sheldona (tentokrát v podání Iaina Armitage) od věku devíti let, když ještě žil se svojí rodinou ve Východním Texasu. (itsp4trik)
  • Když Howard (Simon Helberg) večeří, tak po chvíli položí svůj talíř na stůl. O pár záběrů později ho ale pokládá znova. (SONY_)

Reklama

Reklama