Teorie velkého třesku - Série 11 (2017) (série)

Nerozvážné interview (S11E02)

(epizoda)
  • USA The Retraction Reaction

VOD (1)

Během rozhovoru na rádiu Leonard neprozřetelně veřejně přizná, že se fyzikální výzkum možná dostal do slepé uličky. Tím rozzuří vedení univerzity, pro kterou pracuje, i všechny své kolegy. Musí odvolat, co řekl, a zatímco pracuje na prohlášení, Sheldon propadá depresi. Bojí se, že by Leonard mohl mít pravdu. Když dorazí Howard a Raj, dopadnou stejně. Bernardette a Amy se dohodnou, že Howardovi a Sheldonovi neřeknou o vlastních pracovních úspěších. (TV Prima)

(více)

Necrotongue

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po zklamání z úvodní epizody jedenácté sezóny jsem byl připraven na nejhorší, ale druhý díl byl pro mě vcelku příjemným překvapením, protože vztahy šly povětšinou stranou, a místo nich se střídavě zabíjela a oživovala fyzika. Je to paradox, že zrovna já oceňuji epizodu, která se téměř celá věnuje fyzice, protože přírodní vědy a já si vzájemně příliš nerozumíme. / Poučení: Pozor na veřejná prohlášení. ()

• Penny (Kaley Cuoco) naleje do Leonardovy (Johnny Galecki) skleničky víno a svoji nechá prázdnou. Poté, co vstane a vezme svoji skleničku do ruky, tak sklenička už prázdná není. (SONY_)
  • Písmo na levé tabuli, kterou má před sebou Sheldon (Jim Parsons), se po příchodu Leonarda (Johnny Galecki) změní z červeného na černé. (SONY_)