Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bernardette a Howard se dozvídají další zásadní novinu. Howard kvůli ní pochybuje o tom, jestli dokáže být dobrým otcem. Společně s Sheldonem vyrazí na poušť vyzkoušet novou raketu, ale jejich model vybuchne a skončí v plamenech a troskách. Leonardova matka se začne svěřovat Penny, jako by to byla její nejlepší přítelkyně. Leonardovi se to nějak nezdá, zvlášť když zjistí, že jeho matka řekla Penny, jak moc je na ni hrdá. Vždyť on něco takového od matky nikdy neslyšel! (TV Prima)

(více)

Recenze (9)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani čtvrtá epizoda nebyla žádnou výhrou, ale přece jen vykazovala určité zlepšení proti minulému dílu. Dr. Beverly mě tentokrát po delší době docela bavila a její rozhovory s Penny a s Leonardem mě přiměly k úsměvu, ale hlavními dějovými klady byli tentokrát Sheldon (víceméně tradičně) a Howard (víceméně netradičně). / Poučení: Nevěš hlavu i exploze je pěkným výsledkem. Pokud nepracuješ pro distributora plynu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Beverly (Christine Baranski) zmíní, že její kolegyně jsou freudiánky. Myslí tím vyznavačky teorie a praxe klasické psychoanalýzy rakouského psychiatra a psychologa Sigmunda Freuda. (Duoscop)

Reklama

Reklama