Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Amy a Howard začnou spolupracovat na novém projektu. Jenže Sheldonovi a Rajovi se to nelíbí, protože Amy a Howard na ně najednou mají málo času. Svěří se Bernardette, která situaci využije k tomu, že se pokusí Sheldona uvrtat do Howardových povinností. Mezitím Leonard a Penny narazí na knížku o výchově dětí a vymyslí novou taktiku, jak jednat se Sheldonem. Ale Leonard pak začne mít pocit, že Sheldona příliš rozmazlují. (TV Prima)

(více)

Recenze (9)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsem se u jedenácté série pořádně pobavil. Ta příručka byla prostě super. A obecně chování všech. Sice to nebyly úplně geekoviny, ale zábavy jsem si užil dost. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No toto! V páté epizodě jedenácté sezóny jsem se dočkal nečekaně vydařeného děje. Sice se i tentokrát rozebíraly vztahy a znovu padla zmínka o Halley, ta ale naštěstí poblila Ewoka, čímž zcela zachránila situaci. Jinak jsem byl ale spokojen; Howard a Amy v laboratoři mě bavili a konečně jsem se mohl i naplno zasmát díky manipulaci se Sheldonem. / Poučení: Když nevíš jak na to, mrkni do příručky. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • V laboratoři hraje píseň „Calendar Girl“ od Neila Sedaka. (Duoscop)
  • V epizodě jsou zmíněny postavy z filmové série Star Wars (od r. 1977). (SONY_)

Reklama

Reklama