Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sheldon a Amy se budou snažit vyhnout stresu z plánování svatby tím, že použijí svůj intelekt na zákony matematiky. Rajeshe a Howarda mezitím čeká spor, který ohrozí jejich přátelství… (TV Prima)

Recenze (8)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, žádná velká radost mě sice v desáté epizodě nečekala, ale musel jsem ocenit, že se v ději nevynořil žádný obří mořský savec. Nejvíc jsem se zřejmě pobavil u přidělování svatebních formalit, ale k mému vlastnímu překvapení mě tentokrát neotrávil ani Dr. Rajesh Koothrappali se svým věrným Howardem. Takže pozitiva byla, to ano, ale díl jako celek fakt za mnoho nestál. Ale to je samozřejmě jen můj subjektivní názor. / Poučení: V jednoduchosti je krása. Taky je levnější. ()

Pat.Ko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

-Čo si myslíte, že Amy zhorší svadbu: koláč pripravený so soľou namiesto cukru alebo koláč s polevou zo stuhnutej omáčky?- -To je chyták. Odpoveď je: ty ako ženích.- ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavé řešení Rajovi frustrace, jen škoda, že za cenu rozbití přátelství, ale extra zajímavý byl také pokus Amy a Sheldona o spravedlivé rozdělení požadavků na svatbu. ()

Reklama

Reklama