Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sheldon a Howard plánují oslavu narozenin pro Amy a Halley. Ale ani v jednom případě to nedopadá podle jejich původních představ. Leonard dostane vánoční přání od svého bratra, kvůli kterému se začne nimrat ve všem, co se mu nepodařilo. Zdá se mu, že toho s Penny za minulý rok moc nezažili ani nedokázali. Rozhodnou se to do budoucna napravit a ještě si něco užít, než založí rodinu. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já ani nevím, jak s komentářem/recenzí k jedenácté epizodě začít a neurazit. Asi takhle; co to, sakra, bylo?! Jediné, co tady připomínalo můj dříve oblíbený seriál, byl interiér Stuartova obchodu s komiksy. Sheldon se změnil ve vrkajícího hrdličáka, Leonard s Penny byli prakticky neviditelní a Raj s Howardem mi lezli úspěšně na nervy. / Poučení: Pokud máš rád historickou autenticitu, nezapomeň na mor. ()

Reklama

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Když se Leonard (Johnny Galecki) dívá na bílou tabuli, na které jsou napsané jeho úspěchy s Penny (Kaley Cuoco), tak si Penny následně v pyžamu sedne na křeslo a několikrát se podívá jiným směrem. (SONY_)

Reklama

Reklama