Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco se Howard dává na sólovou hudební dráhu, Sheldon si uvědomí, že na rozdíl od svých přátel nemá na práci žádný významnější projekt, kterému by se věnoval... (TV Prima)

Recenze (7)

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Pobavila mě zas ta poslední myšlenka na konci :) "In the 1980's, Ronald Raegan deregulated children's TV programming.... Bad for kids, but good for me. In a matter of months, I went from struggling musician to gainfully employed scriptwriter. My life dramatically changed for the better, (comedically changed for the better?'), because a Republican president decided the pursuit of profit need not be hindered by the common good. For many years, I've wondered if my success came at a price. Were children growing up in the 1980's somehow harmed by the cynical, thirty-minute commercials that suddenly engulfed the after-school hours and all of Saturday morning? Well, wonder no longer. If thirty-two-year-old, White House advisor Stephen Miller is any indication, the damage done to some of those kids was deep and irreparable." LOL ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ke spokojenosti jsem měl u sledování třinácté epizody hodně daleko, přesto jsem přihodil druhou hvězdičku za školní pokusy a za Pennyin příspěvek teoretické fyzice. Ostatní dění mě už ale nezaujalo, přestože se nad hladinu znovu vynořil jeden z místních kytovců, a musím říct, že bych byl tvůrcům opravdu velmi vděčný, kdyby zapomněli na Stopy na Měsíci. / Poučení: Nepodceňuj hlas z lidu. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama