Reklama

Reklama

Teorie velkého třesku - Série 12

(série)
USA, (2018–2019), 8 h 9 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch, Mayim Bialik, Kathy Bates, Neil deGrasse Tyson, Bill Nye, Teller (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(24)

Obsahy(1)

Nejlepší třesk na konec. Nejlepší přátelé Leonard Hofstadter a Sheldon Cooper a jejich superchytří přátelé řeší každodenní vědecké teorie, rodinné krize a videohry. Avšak všechny dobré teorie dojdou závěru. Dvanáctá a poslední sezóna televizního seriálového hitu směřuje ve 24 smíchem nabitých epizodách do nové dimenze...a možná i dál. (Magic Box)

(více)

Recenze (28)

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechce se mi věřit, že už uběhlo tolik let od doby, kdy v Hollywoodu zažívali finanční krizi a tak po několika dílech zařízli i Big Bang Theory, který měl už tenkrát potenciál jako blázen, aby nakonec natáčení obnovili a skončili u dvanácti sérií. Dvanácti sérií, ve kterých, samosebou, byly lepší, ale i horší díly. Nicméně dvanáctá série měla úroveň více než slušnou. Pořád se něco dělo, postavy byly pořád stejně ztřeštěné a i ty nové byly moc fajn. Závěr se tvůrcům vysloveně povedl se vší parádou. Klobouk dolů. Mám tak opět po Přátelích na co, se smutnou nostalgií, vzpomínat. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

279 prakticky nesmazatelných epizod v mém životě. Začal jsem později, ale i tak viděl předchozi řady alespoň 2x a na předem oznámenou závěrečnou sezónu jsem se velmi těšil. Obecně je rarita, že sitcom dovrší 12. sezónu s původním obsazením (zdravím neméně boží Dva a půl chlapa), milionové platy hercům zkrátka dělají své. Jenže Big Bang si stále držel svojí přes 10 milionovou sladovanost a každý díl byla událost. Logicky zvláště ten úplně poslední, který bych zfleku napsal mezi nejlepší ukončení velkých seriálů. Za ty roky v oblíbenosti parta geeků u mě možná překonala i ten adorovaný Himym. Nádhera a jsem rád, že to tvůrci nedřenili až do starobince. Sitcomů podobného ražení a věhlasů už dle mého bude méně a méně.. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek závěrečné 12. série byl hodně slabý, samé negativní stereotypy z manželského života. Popkulturních reminiscení bylo pomálu a do popředí se dostaly odkazy na spin-off Young Sheldon. Návrat slavila klasická linka "Sheldon touží po Nobelovce" a díky Rajovi se sitcom snažil prozkoumat složité téma domluveného manželství. No, vzpomínka na zdařilejší roky je hořká. V závěru série nám sice naservírovali takové bonbonky jako Alcida Herveauxe nebo Ellen a několik situací připomínalo dávné díly a zápletky byly často na několik dílů, ale ztracené roky už se vzít nedaly. Nicméně z TBBT se stal fenomén i tak a snad i díky tomuhle seriálu je v ČR možné chodit do Comics Pointu, aniž by člověk musel chodit kanálama. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako u několika předchozích sezón jsem se ani tentokrát nedočkal ničeho skvělého. Poslední řada seriálu byla podobným zklamáním jako minulá série, protože se tvůrci i v tomto případě soustředili hlavně na vztahové otázky, zatímco šel původní záměr, kterým mě před lety nalákali ke sledování, úplně stranou. Vzhledem k tomu, jak mě kdysi seriál bavil, je to smutné, ale musím přiznat, že jsem fakt rád, že už skončil. Opravdu bych nechtěl vidět další utrápenou sezónu, z níž by mi bylo jenom smutno. / Poučení: Každý by měl vědět, kdy přestat. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že zakončení seriálu bylo moudré rozhodnutí, byť mi bude opravdu hodně chybět. Tahle série už bohužel byla trošku příběhově prázdná, pár dílů za shlédnutí a zasmání stálo. Závěrečný díl seriálu mě potěšil a jsem s ním opravdu spokojená. Na tenhle seriál jsem se začala dívat už na základní škole a vyrostla jsem na něm, takže děkuji všem hercům, tvůrcům a štábu za tuhle podívanou, která mě bavila po celých 12 let. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově byla u mě poslední série propadá. Spousta dílů byla až moc zbytečná. Taková vata vaty. Poslední dva díly byla celkem dobré, ale ty to prostě zachránit nemohou. Jak moc na tento seriál budu vzpomínat, se ještě uvidí. Přeci jenom, strávil jsem s ním celé studium a nejenom to. ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani nedokážem uveriť že som na konci, na konci tohto úžasného sitcomu. Áno bola to dlhá jazda ale usmievavá. Tráviť dní v týždni pozeraním Teórie Veľkého Tresku mi spríjemňovalo večere. Ešte viac bude v recenzii na celý seriál. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díly to tlačí na nostalgii tak mocně, že to až není hezký. Mě to ale bavilo. Škoda toho slabého středu, který jen potvrdil, že pokud neměl seriál končit dříve, tak teď byl nejvyšší čas. ()

korect 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Férové a příjemné rozloučení s celým seriálem. Na ploše 24 dílů se sice odehraje asi tolik legrace a děje, jako za tři díly některé z počátečních sérií, ale pořád si zachovává integritu postav, tedy pokud je divák nejen fanouškem seriálu jako celku, ale také jeho protagonistů, bude nejednou nadšen či napjat. Finále je stručné, po jeho zhlédnutí musím chtě-nechtě přiznat, že mi bude celá parta chybět. ()

PichyjePan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po delší době, konkrétně od konce 6. série, konečně dobrá série. Ano, bylo tu pár né úplně podařených dílů, ale nebyly tu žádné, které by mi něčím vadily. Super bylo, jak vše směřovalo ke konci a kdyby předešlé série vypadaly jako poslední díl, tak by to bylo příjemně svižné a více zábavné. Poslední díl musím opravdu pochválit, tvůrci se ten konec a rozloučení se seriálem nesnažili natáhnout na více než nezbytně nutný počet dílů, čili jeden. ()

krumlajs 

všechny recenze uživatele

Celá serie jela v zajetých kolejích, ale poslední dva díly byly neskutečný. Přesně takhle by měl končit takový seriál. Takhle parádně ukončený sitcom tu nebyl od Přátel. Opravdu povedená práce. Budou mi chybět :) ()

Marcas 

všechny recenze uživatele

12 sérií. 12 neuvěřitelných let. Poslední série byla nabitá emocemi a závěrečné dva díly mě svou nostalgií dostaly do kolen. Pochopitelně se střídaly zářné série a díly s těmi horšími, ale to tak prostě bývá. Závěrečný Sheldonův proslov byl ... nepopsatelný, nedokážu se vyjádřit slovy. Klobouk dolů všem, kteří se na závěru podíleli. Důstojné zakončení, na které budu vzpomínat se slzičkou v oku, stejně jako u Přátel. Děkuju! ()

Igy007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten konec se povedl. Po nedávném težkém zklamání z posledního dílu GOT je toto příjemným osvěžením ... jsem v pokušení sjet TBBT od prvního dílu. Někdo další taky ? :-) ()

Reklama

Reklama