Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco si Amy se Sheldonem užívají líbánky v New Yorku a první manželské kompromisy, zjistí Penny a Leonard, že se v bytě naproti někdo ukrývá... (TV Prima)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní epizoda dvanácté sezóny pro mě byla rozčarováním, protože jsem se nechal nahlodat závěrem předchozí řady a nepoučitelně jsem doufal v podobně laděnou záležitost. Místo toho to po prvním dílu vypadá jako návrat k většinovému standardu jedenácté (nebo dokonce desáté) série, protože jsem tu věru nenašel mnoho zábavy. Kromě vztahových otázek se v ději vlastně nic podstatného nevyskytlo, pokud tedy nepočítám twitterový souboj, a já ho skutečně nepočítám. / Poučení: Lepší hot dog v hrsti než kebab na střeše. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přišlo mi, že jak děj, tak úroveň vtipu pokračuje v předchozí sérii. Až na Fowlerovi se řada věcí nechala očekávat, Raj už prokopal samotné dno ještě niž, než to jde. ()

Pat.Ko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

-Pretože generovanie skutočných náhodných čísel zostáva nevyriešeným problémom v informatike.- -Poď so mnou.- -Kam ideme?- -Do hotelovej izby. A keď sa tam dostaneme, budem potrebovať, aby si mi to povedala znova.- ()

Reklama

Reklama