Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco si Amy se Sheldonem užívají líbánky v New Yorku a první manželské kompromisy, zjistí Penny a Leonard, že se v bytě naproti někdo ukrývá... (TV Prima)

Recenze (6)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přišlo mi, že jak děj, tak úroveň vtipu pokračuje v předchozí sérii. Až na Fowlerovi se řada věcí nechala očekávat, Raj už prokopal samotné dno ještě niž, než to jde. ()

Pat.Ko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

-Pretože generovanie skutočných náhodných čísel zostáva nevyriešeným problémom v informatike.- -Poď so mnou.- -Kam ideme?- -Do hotelovej izby. A keď sa tam dostaneme, budem potrebovať, aby si mi to povedala znova.- ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní epizoda dvanácté sezóny pro mě byla rozčarováním, protože jsem se nechal nahlodat závěrem předchozí řady a nepoučitelně jsem doufal v podobně laděnou záležitost. Místo toho to po prvním dílu vypadá jako návrat k většinovému standardu jedenácté (nebo dokonce desáté) série, protože jsem tu věru nenašel mnoho zábavy. Kromě vztahových otázek se v ději vlastně nic podstatného nevyskytlo, pokud tedy nepočítám twitterový souboj, a já ho skutečně nepočítám. / Poučení: Lepší hot dog v hrsti než kebab na střeše. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama