Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sheldon a Amy se vrátili z líbánek a otevírají svatební dary. Nemůžou ale přijít na to, co představuje jakási skleněná věc, kterou jim věnovali Leonard a Penny. Dospějí k tomu, že je to nápověda k honbě za pokladem, který je má dovést k pravému svatebnímu daru. Nakonec skončí v kavárně, kde se před lety seznámili, a z krabice nálezů a ztrát získají medailon a sluneční brýle, o kterých jsou přesvědčeni, že to jsou nejlepší svatební dary na světě. O tom, že je to jen vydařený vtip jejich přátel, kteří si tento dárek předávají mezi sebou, nemají tušení. Mezitím se Stuart připravuje na první rande s Denise, asistentkou ze svého obchodu. Bohužel to přežene s přípravami a samoopalovací krém a barva na vlasy na něm nechají viditelné následky. I přesto s ním nakonec Denise na rande jde. Rajesh se mezitím rozhodne, že chce, aby mu otec domluvil svatbu. (TV Prima)

(více)

Recenze (9)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem v pohodě, protože jsem tentokrát už počítal s tím, že bude druhá epizoda podprůměrná. Pokud popustím uzdu své představivosti, mohl bych dokonce říct, že jsem se bavil víc než u předchozího dílu, ale slovo "bavil" berte s velkou rezervou. Abych to tak nějak shrnul; děj byl opět slabý, s původním seriálem měl tento díl společné už jen postavy, ale hledání imaginárního pokladu mě docela zaujalo a oranžový Stuart taky nebyl k zahození. / Poučení: Nenech se příliš unášet svou fantazií. ()

myshade 

všechny recenze uživatele

Opravdu hodně povedený díl, který pobavil, ať už Stuart nastříkaný samoopalovacím sprejem, rozhovor Raje se svým otcem, nebo svatební dar....těším se na další díly :) ()

Reklama

Reklama