Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rajesh se setkává s dívkou jménem Anu, kterou mu jeho otec dohodil jako budoucí ženu. Její přísná osobnost a ryze praktický přístup k manželství ho nejdříve odradí, ale pak se rozhodne, že do toho půjde, i když on je beznadějný romantik. Anu mu romantiku dopřeje, když ho v restauraci požádá o ruku. Rajesh nadšeně souhlasí. Na základě dotazníku pro indické manželství od Rajeshe se Leonard s Penny zatím dozvídají, že se v mnoha věcech neshodnou. A to zejména v otázce, zda chtějí děti. Penny je striktně odmítá, čímž raní Leonarda, který s nimi do budoucna počítal. Nakonec se s tím smíří, protože mu život podle jeho slov dopřál řadu jiných skvělých věcí, se kterými nepočítal. Penny mu pak jako dárek na jeden den pronajme Batmobil, což bylo vždy jeho snem. (TV Prima)

(více)

Recenze (9)

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poté, co šel seriál od čtvrté série totálně ke dnu a stal se další nevtipnou verzi nevtipných Přátel, jsem ho už sledoval jen nárazově. Včera jsem náhodně zhlédnul tento díl. Ani jednou jsem se nezasmál. A pokud bych chtěl v televizi vidět řešení partnerských rozepří, pustím si nějakou venezuelskou telenovelu. ()

Kacitr odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál sleduji nárazově. A toto mělo být jako vtipné?! Eh. Nesnáším tu nutkavou potřebu lidí, přemlouvat ženy k reprodukci. Otázka zda mít či nemít děti je zcela svobodná volba. Leonard s Penny možná o tomto měli hodit řeč ještě před svatbou, to aby pán nehrál ublíženého, že bude poslední ze svého rodu. O kamarádkách Penny ani nemluvím. Vyvolávání pocitů viny? Fuj. Zvracej si hezky sama. My respektujeme, že jsi miminko chtěla. Ale neblej na kámošku takový kydy, že tě zklamala. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda dvanácté sezóny u mě velmi tvrdě narazila. Za jiných okolností bych dílu tu jednu údržbovou hvězdičku přiklepl, i když děj za mnoho nestál. Ale ta reprodukční masírka mě tak vytočila (a to jsem na sebe hrdý, že jsem našel tento pěkný eufemismus), že jsem málem plival síru. Tady už fakt chyběla jen zmínka o biologických hodinách, abych potupně vrhl. / Poučení: Zmiň se o tom, že netoužíš po dětech a očekávej dav s pochodněmi a vidlemi. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama