Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zack a Marissa požádají Leonarda, aby se zdržel sexu do pondělí, kdy má přijít na kliniku asistované reprodukce. Penny s manželovým rozhodnutím darovat jejímu expříteli spermie není stále smířená a s příchodem otce se její pochybnosti ještě více prohloubí. Howard, Raj, Bernadette a Anu si vyrazí do NASA střediska, aby zažili v simulátoru stav bez tíže. (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co na to říct? Ty vole, už je to tu zas. To byla ta úplně nejmírnější reakce, jaké jsem byl schopen. Fakt by mě zajímalo, jestli si tvůrci vůbec ještě uvědomují, jak strašně ten seriál zmršili. Kdysi jsem se u každé epizody dusil smíchem a pět hvězdiček se mi zdálo málo, teď v sobě dusím vztek a hvězdičky vůbec nepotřebuju. To jsem se tedy dočkal... / Poučení: Pokud se pro něco rozhoduješ, pamatuj, že je důležité, aby k tomu rozhodnutí došlo. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nám pokračuje dilema, jestli darovat nebo nedarovat.. :) Líbilo by se mi, kdyby se Leonard rozhodl jinak a Penny potlačila ego nebo alespoň přislíbila dítě ona, ale hodnotím průběh. ()

Reklama

Reklama