Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Penny a Bernadette navštíví lékařskou konferenci, kde Penny dostane nabídku na spolupráci. Howard mezitím pozve přátele, aby mu pomohli s hlídáním dětí. Sheldon toho využije k tomu, aby na nich prováděl různé experimenty… (TV Prima)

Recenze (8)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, každý další díl mě jen utvrzuje v mém přesvědčení, že dvanáctá sezóna už lepší nebude, a ani sedmnáctá epizoda nebyla výjimkou. Přece jen mě trochu pobavil Amin experiment na Sheldonovi a jeho experimenty na dětech, ale na dvacet minut to bylo zoufale málo. Každopádně jsem v poslední čtvrtině, takže už to nějak doklepu. / Poučení: I zcela nevinná cvičení, která mají zlepšit motoriku, vypadají divně, když je zkoušíš v parku na cizích dětech. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já nevím. Asi se budu opakovat, ale opakovat už opakované není ta nejlepší cesta. Člověk by čekal, že se scénáristé vyhecují k velkému výkonu, když se blíží konec a ono zatím nic moc... ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bernadette mi vadí od začátku, tady už je z ní bohužel taková zlá a panovačná kreatura, trpaslice s pisklavým hláskem, zakomplexovaná kráva, že je mi z ní špatně a kazí mi celý zbytek seriálu.Nechápu Howarda, že si s něčím takovým zkazil život. ()

Reklama

Reklama