Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Barry Kripke tvrdí, že má důkaz o tom, že doktor Pemberton podváděl při psaní diplomové práce, což by mohlo ohrozit jeho šance na Nobelovu cenu. A Sheldon s Amy řeší dilema, jestli o tom mají někomu říct… (TV Prima)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, mohlo být hůř. Dvanáctá sezóna už přinesla mnohem zmršenější epizody, takže ta jedenadvacátá vedle nich nevypadala až tak špatně. Fuj, teď mě úplně otřepalo. To, co jsem napsal mě donutilo přemýšlet nad tím, jestli bych nezačal oslavovat díly s mizerným, dvouhvězdičkovým obsahem, pokud by tvůrci natočili ještě třináctou řadu. Jsem rád, že něco takového nebudu muset zjišťovat (stejně jako to, zda bych vydržel nátlak různých totalitních tajných bezpečnostních složek). / Poučení: Když tě někdo udeří, nastav druhou tvář. Tak tahle kravina pro mě nikdy nemohla fungovat. Pomstááááááá!!! ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je moudré co řekl, ale možná je to jeho přízvukem... Jakmile si tu obálku vezmeš není cesta zpět... Když si ji vezmu, otevřu a přečtu a pak se rozhodnu... Přiznám se že mě tato možnost mě nenapadla :))) nakonec vše dopadlo tak jak mělo... Ten konec stál za to ;) ()

Reklama

Reklama