Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Leonarda přijde nečekaně navštívit jeho matka Beverly. Nadšení z návštěvy brzy opadne, když vyjde najevo, že za vším je jen další experiment, protože matka píše novou knihu… (TV Prima)

Recenze (9)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S blížícím se závěrem seriálu se pochopitelně musí uzavřít (šťastně) všechny zápletky, které se za ty roky rozběhly, jelikož Amíci jsou odkojeni Disneyho mozkovými výplachy, které je od útlého dětství učí, že všechno dobře dopadne. Pro ně. Asi proto tam má každý svého psychologa nebo psychiatra. Mě tedy zklamalo, že se i z dříve zábavné interakce mezi Leonardem a Beverly stalo melodrama. / Poučení: Odpouštěj a možná se ti to vrátí. No, nevím. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

lol Leonard má prostě smůku, ale za ty roky si mohl zvyknout :)))) "Můžu pro ní jet sám... Jsi tu sám..?" Byl to jen výzkum... Ty se zlobíš... Samozřejmě že se zlobím... Stuart se rozhodne bydlet se svojí přítelkyní... "my jsme ale ujetí..." ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost znatelné, že série končí a je potřeba urovnat všechny vztahy. :) Musím ale říct, že se to povedlo dokonale a brečel jsem jak Rajesh při sledování romantického filmu. :) ()

Reklama

Reklama