Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cestou v letadle je Sheldon poněkud vyděšený z toho, že Penny stále navštěvuje toaletu. Obává se, že trpí nakažlivou nemocí. A tak musí Penny a Leonard s pravdou ven... (TV Prima)

Recenze (55)

Toren 

všechny recenze uživatele

Tak, jak mě seriál od cca poloviny (během páté/šesté série) bavil méně a méně... je poslední epizoda vším, co jsem na této show v minulosti kdy miloval a nádherná prezentace toho, jak udělat finále k dlouholetému sitcomu. Krásná práce, která zcela nečekaně vyvolala kupu emocí... ()

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano. Takhle by měl končit seriál, který se stal legendou již během své první, druhé sezóny. Pominu výkyvy kvality dílů v druhé půlce sitcomu, protože udržet laťku v nadprůměru dokázala snad jen MASH. Tato epizoda, plně navazující na předešlou, úžasně uzavírá 12 let příběhů partičky přátel sestavené kolem geniálního, leč podivínského či autistického Sheldona Coopera. Jako tečka za TBBT to nemohlo proběhnout lépe. Snad až na Raje se každý dočkal svého vytouženého a poslední Sheldonův proslov musí dojmout každého fanouška seriálu. Krásný tok emocí a jistý pocit prázdnoty z toho, že jednomu z nejlepších sitcomů odklepla poslední klapka, provází diváka u závěrečné scény i titulků. ()

sheen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední dobou se opakuji, že nepíši komentáře k jednotlivým dílům :)) Tento splněný vlhký sen všech nerdů a geeků si ho ale zaslouží. Parta okolo Sheldona a Leonarda mě provázela celých 12 let, doháněla mě k slzám a výbuchům smíchu. Vše jednou skončí a tak skončil i jeden z mých nejoblíbenějších seriálů, který si laťku dokázal více či méně udržet. Poslední dvoj-díl je krásná emocionální rozlučka. Díky za vše. Live long and prosper. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První 3 série jsou absolutní top. Dejme tomu do osmé série to nebylo zbytečné a od desátý série je to nesledovatelné. Sheldon se změnil v obyčejného člověka, nesnáším Howardovi haranty. Stupidní a naprosto debilní postavu Berta, co to jako je, proč tam vůbec kurva je. Z geekovskýho nářezu se stala posraná rodinná telenovela. Dokonce i ten Sheldon se musel o Nobela dělit s tou krávou. Zatímco konec HIMYM jsem obrečel a měl plno pozitivních emocí, tohle mě jenom nasralo. Sračka. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem fakt nenapravitelný. Holt starého psa... Přes veškeré zkušenosti, které jsem se seriálem udělal, jsem si zase dovolil idiotsky doufat, že by mohlo být finále fakt dobré. Já bloud! Tvůrci ani tentokrát neodolali a udělali ze závěru snůšku klišoidů, patosoidů a citového ždímání, při níž bych se roztekl jako čokoládová pralinka na slunci, kdybych nebyl odolný necita. / Poučení: Získané medaili na gramáž nehleď. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Evidentně nejsem jediný, kdo standardně nekomentuje jednotlivé díly, ale tentokrát udělal výjimku. Taktéž určitě nejsem jediný, kdo nebyl zcela nadšený z posledních cca 2-3 sérií, které se již dost vlekly a pokulhávaly. TBBT si mě našla relativně později, než ostatní, nicméně od své první minuty si mě získala. Zažil jsem s nimi skvělé hodiny zábavy a u žádného jiného seriálu jsem se tak netěšil na další díly jako zde. Co říci závěrem. Zcela otevřeně a upřímně? Po dokoukání posledního dílu - který byl mimochodem perfektní a se vším všudy (takto se dělají závěry, pánové od GOT) - mě bylo opravdu upřímně smutno, jakmile jsem si uvědomil, že to všechno doopravdy končí. Přeci jenom, nemluvíme tu o pár dílech. Pro mě to bylo téměř 5 let. Taktéž se tedy na dálku, symbolicky a elektronicky loučím s touto bandou a děkuju jim za zpříjemnění mých večerů. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlouha leta muj oblibeny serial, ale nejak v roce 2018 jsem skoncila a k dokoukani cele serie se vratila az ted. Se slzou v oku jsem koukala na uvodni retrospektivni sceny... Je to krasne a dustojne zakonceni, jen toho Raje mohl, nejak dotahnout, ale takhle to v zivote chodi, ne kazdy ma ten svuj happy end v ten cas kdy jini. ()

higuain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Big Bang byl kdysi top sitcom a jestli smích opravdu prodlužuje život, tak mu možná i vděčím za pár let navíc. Bohužel, jak to tak bývá, postupně se vyčerpal. Osobně jsem toho názoru, že konec seriálu měl nastat už pár sérií nazpět, stále poměrně vysoká sledovanost v USA ho ale držela naživu i přes již dlouho pokulhávající kvalitu. Poslední série to nijak nevytrhla, samotný finále se nicméně povedlo a seriál zakončilo velice důstojně, s dostatkem nostalgie i humoru. Škoda jen, že to nebylo o pár let dřív. ()

DaUr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakkoliv poslední dvě tři série hraničily s utrpením a člověk na to koukal jen ze setrvačnosti a zvědavosti, finále se povedlo ukočírovat na výbornou. Pátá hvězda je tu sice spíše z nostalgie a některé linky si zasloužily více pozornosti (což je ale chyba spíš předchozích epizod, které čas k tomu určený plýtvaly horem dolem), nicméně je potěšující, že se seriál v samém závěru vrátil ke svým kořenům a dokázal důstojně zakončit úctyhodnou dvanáctiletou cestu. ()

SamVimes

všechny recenze uživatele

S Big Bangem jsem to zabalil už před pár sezónami, když se z něj stával čím dál tím víc obyčejný vztahový sitcom a frekvence povedených vtipů povážlivě klesala. Teď jsem ale dal dvojdílné finále a byl jsem příjemně překvapen. Zabývá se dvěma docela zajímavými tématy - jednak určitá konstantnost toho, že nic není konstantní, a jednak to, že se Sheldon k ostatním nechová moc hezky a jak to vlastně můžou vydržet. Mezitím padají hlášky, jež převážně trefují terč (když už ne přímo střed), dojde na pár odkazů na staré running gagy, potěší nečekané cameo a úplný závěr dokáže i dojmout. ()

borec999

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mála seriálov, ktorý sa podarilo dôstojne a veľmi pekne ukončiť. Nehovorím že mi Big Bang Theory nebude chýbať. No pri záverečnej scéne v obývačke som mal úprimne pocit, že koniec je správnym rozhodnutím. Dejové linky sa uzavreli, postavy vyvinuli a tvorcovia nám povedali všetko čo chceli a mali. PS: Prejav Sheldona musel dojať každého fanúšika... 100% ()

Reklama

Reklama