Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cestou v letadle je Sheldon poněkud vyděšený z toho, že Penny stále navštěvuje toaletu. Obává se, že trpí nakažlivou nemocí. A tak musí Penny a Leonard s pravdou ven... (TV Prima)

Recenze (55)

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlouha leta muj oblibeny serial, ale nejak v roce 2018 jsem skoncila a k dokoukani cele serie se vratila az ted. Se slzou v oku jsem koukala na uvodni retrospektivni sceny... Je to krasne a dustojne zakonceni, jen toho Raje mohl, nejak dotahnout, ale takhle to v zivote chodi, ne kazdy ma ten svuj happy end v ten cas kdy jini. ()

sheen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední dobou se opakuji, že nepíši komentáře k jednotlivým dílům :)) Tento splněný vlhký sen všech nerdů a geeků si ho ale zaslouží. Parta okolo Sheldona a Leonarda mě provázela celých 12 let, doháněla mě k slzám a výbuchům smíchu. Vše jednou skončí a tak skončil i jeden z mých nejoblíbenějších seriálů, který si laťku dokázal více či méně udržet. Poslední dvoj-díl je krásná emocionální rozlučka. Díky za vše. Live long and prosper. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První 3 série jsou absolutní top. Dejme tomu do osmé série to nebylo zbytečné a od desátý série je to nesledovatelné. Sheldon se změnil v obyčejného člověka, nesnáším Howardovi haranty. Stupidní a naprosto debilní postavu Berta, co to jako je, proč tam vůbec kurva je. Z geekovskýho nářezu se stala posraná rodinná telenovela. Dokonce i ten Sheldon se musel o Nobela dělit s tou krávou. Zatímco konec HIMYM jsem obrečel a měl plno pozitivních emocí, tohle mě jenom nasralo. Sračka. ()

Jan.Cada1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tímto bych se chtěl rozloučit s jedním se svým nejoblíbenějších seriálů. Těch hodin, co jsem se upřímně nasmál... Poslední epizoda byla prostě fantastická. Už jen intro, které nás provedlo stěžejními chvíli seriálu, mě připomnělo, jak tento seriál doopravdy miluju. A u proslovu Sheldona i ta slzička ukápla. TBBT, díky, žes tu se mnou byl. Sbohem. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Evidentně nejsem jediný, kdo standardně nekomentuje jednotlivé díly, ale tentokrát udělal výjimku. Taktéž určitě nejsem jediný, kdo nebyl zcela nadšený z posledních cca 2-3 sérií, které se již dost vlekly a pokulhávaly. TBBT si mě našla relativně později, než ostatní, nicméně od své první minuty si mě získala. Zažil jsem s nimi skvělé hodiny zábavy a u žádného jiného seriálu jsem se tak netěšil na další díly jako zde. Co říci závěrem. Zcela otevřeně a upřímně? Po dokoukání posledního dílu - který byl mimochodem perfektní a se vším všudy (takto se dělají závěry, pánové od GOT) - mě bylo opravdu upřímně smutno, jakmile jsem si uvědomil, že to všechno doopravdy končí. Přeci jenom, nemluvíme tu o pár dílech. Pro mě to bylo téměř 5 let. Taktéž se tedy na dálku, symbolicky a elektronicky loučím s touto bandou a děkuju jim za zpříjemnění mých večerů. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Kaley Cuoco (Penny) se nechala slyšet, že po přečtení scénáře k poslední epizodě vůbec nemohla usnout a celou noc probrečela. (Duoscop)

Reklama

Reklama